Vrouwen versieren, verleiden en mee naar huis nemen!...

Wie Zijn De Dating Doctors Dating Coaches?

 

Staat van dienst Dating Coaches

Een minderwaardigheidsgevoel in hun jeugd met vrouwen en de daaruit onstane angsten gaven Datingcoach Alphadoc en Datingcoach SmoothDoc in 1987 een enorme stimulans tot een creatieve zoektocht van hoe de vrouwelijke geest en gevoel echt werkt.
Na veel vallen en opstaan, interviews met vrouwen, eindeloos zoeken,studeren, experimenteren, verscheidene korte en langdurige relaties en honderden erotische avonturen, ontwikkelde zij “De Datingdoctors Strategie‘, een radicale methode om angst, nervositeit en onzekerheid in korte tijd om te zetten in zelfvertrouwen en succes met vrouwen en onbewuste mogelijkheden te mobiliseren en te activeren.
Inmiddels hebben duizenden mannen uit alle lagen van de bevolking een beroep gedaan op de diensten van De Dating Doctors coaches.
Tot ver uit het buitenland komen mannen naar Nederland om hen te consulteren. Dit is mede te danken aan de diverse radio- en TV-uitzendingen die gemaakt zijn over het werk van De Dating Doctors coaches en de tientallen lovende artikelen die over hen en hun vrouwen versieren tips geschreven zijn in diverse dag-week- en maandbladen in Nederland en Belgie.
Per jaar worden door hun interventies honderden mannen geholpen!
Hun know-how, ervaring en vooral kunde is uniek in Nederland.

 

Tot ver uit het buitenland komen mannen naar Nederland om hen te consulteren.
Dit is mede te danken aan de diverse radio- en TV-uitzendingen die gemaakt zijn over het werk van De Dating Doctors coaches en de tientallen lovende artikelen die over hen en hun VROUWEN VERSIEREN TIPS geschreven zijn in diverse dag-week- en maandbladen in Nederland en Belgie.
Per jaar worden door hun interventies honderden mannen geholpen!
Hun know-how, ervaring en vooral kunde als dating coach is uniek in Nederland.

De resultaten met De Dating Doctors Strategie en VERSIERTIPS zijn ongeëvenaard, toch realiseren Alphadoc en SmoothDoc zich terdege dat ook hun vrouwen versieren methode niet altijd zaligmakend is. Een datingcoach – hoe goed ook – zal niet iedereen kunnen helpen. Het resultaat van een datingcoach is namelijk mede afhankelijk van de motivatie en inzet van de cliënt. Coachen is en blijft werken met mensen.

Dating Doctors coaches bewijzen keer op keer in de praktijk cliënten op een integratieve manier te kunnen helpen en begeleiden naar hun persoonlijke doelen op het gebied van VROUWEN VERSIEREN en dating. Alle specialismen zijn ook vertegenwoordigd en naar wens van de cliënt beschikbaar, zowel op het gebied van daygame, nightgame, internetgame,  NLP coaching, hypnotherapie als wel persoonlijke integratieve coaching of psychotherapie.

De praktijk heeft bewezen dat met personal- en groepscoaching, naast het elimineren van de problematiek het inhuren van een datingcoach ook helpt bij:

* prestaties en zelfvertrouwen enorm toenemen
* men meer persoonlijkheid krijgt en er beter gaat uitzien
* men vrij en onafhankelijk kan functioneren
* de tijd van leven beter benut wordt

KLIK HIER VOOR DE WORKSHOP “VROUWEN VERSIEREN”

De DatingDoctors zijn tevens auteur van de bestsellers: ZELFVERTROUWEN MET VROUWEN en INTERNET DATING GEHEIMEN.

Integriteit Van De Dating Doctors Dating Coach

Ethiek en integriteit staan bij alle Dating Coaches van De Dating Doctors op de eerste plaats.
Het cliëntenbestand van De Dating Doctors is heel divers.
Daarbij zijn ook bekende Nederlanders, zowel uit de politieke-, de amusements-als de sportwereld, de rechterlijke macht en topmensen uit het bedrijfsleven.
Het is onze policy dat geen inlichtingen worden verstrekt over cliënten of dat gegevens en bestanden verkocht worden, noch ter inzage worden gegeven aan derden.

Om diezelfde reden worden geen interne dossiers aangelegd of bijgehouden over de problematiek van de cliënten, zodat op alle niveaus de privacy en integriteit van cliënten gewaarborgd blijft!

Tevens is elke dating coach bij de Dating Doctors gehouden aan een absolute geheimhoudingsplicht.

 

KVK Identiteitsnummer:
E-mail:
  24399258
info@datingdoctors.nl

 

Powered by DatingDoctors.nl